Raiko Hiis: Pisipõnnid treenivad mürades

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raiko Hiis.
Raiko Hiis. Foto: Urmas Luik
Leo klubi maadlejad harjutavad paar nädalat vastvalminud spordihallis. Klubi tegevjuht Raiko Hiis, kas olete juba uues kohas sisse elanud?

Uued tingimused erinevad meie senistest võimalustest nagu öö ja päev. Kurtide ühingu saal oli külm ja kõle, sinna oli üpris raske noori harjutama kutsuda.



Mitu treenerit juhendab Leo klubis maadlejaid?


Poisse treenivad Gristen Heinmets, Jaan Männi ja Argo Mitt. Maadlejad harjutavad viiel päeval Pärnu spordihallis ja kolmel päeval Paikusel. Noori poisse ja tüdrukuid alates kuuendast eluaastast ootame spordihalli esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti kell 15 ning teisipäeviti ja neljapäeviti kell 16. Uutele osalejatele on esimene kuu tasuta.



Kui vanalt hakkavad noored spetsialiseeruma kreeka-rooma või vabamaadlusele?


Paar esimest aastat sarnaneb treening müramisega. Praegu käivad harjutamas vaid poisid, kuid teretulnud on ka tüdrukud.



Milliseid võistlusi on klubil kavas Pärnus korraldada?


Jätkame traditsiooni teha igal aastal Pärnu maadluse kauaaegse eestvedaja Leo Kreinini mälestusvõistlusi. Seoses uue spordihalli valmimisega on meil plaanis hakata korraldama Johannes Kotka mälestusvõistlusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles