Kivimägi loobus linnapea toolist

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Esimese põhimõttelise ümberkorraldusena vahetas eile oma eelkäijast Mart Viisitammest tühjaks jäänud kabineti ja ametikoha üle võtnud Toomas Kivimägi välja tooli, millel istudes Viisitamm linna juhtis.


“Sokutasin selle volikogu esimehele, tema läbisaamine Viisitammega oli oluliselt parem kui minul, nii et ma arvan, et tal ei ole selle vastu midagi,” sai Cardo Remmel endale nüüd tänu Kivimägile sooja koha.



Linnavalitsusest saadud asendustooli kavatseb Kivimägi omakorda välja vahetada tooli vastu, millel ta maavanemana troonima harjus.



“Peame kokku leppima kahe asutuse vahel, et see toimuks korrektselt,” ei ole toolilt toolile hüppamine Kivimägi kinnitusel niisama lihtne ettevõtmine.



Meeri kabinetinurgas ootab koondamisteadet aga Viisitamme karumõmm, kes on pea niisama kuulus kui tema peremees. “Mida vähem siia eelmisest omanikust jääb, seda parem,” on Kivimägi resoluutne.



Viisitammest jäänud aurast lahti saamiseks on Kivimägi valmis katsetama koguni feng shui tehnikat.



“Selliseid asju ei tohi absolutiseerida, aga jah, mul on see mõttes,” tunnistas ta. Kui iidne loodusfilosoofia jõuetuks jääb, peab preestrilt abi saama. “Ei tea ainult, kas nad kaks korda käivad, kui maja avati, siis juba toimus õnnistamine,” ei ole Kivimägi siiski kindel, kas linnavalitsusel pappi võtta on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles