POL jagas noorsportlastele stipendiume

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timmo Jeret.
Timmo Jeret. Foto: Pärnu Postimees

Pärnumaa omavalitsuste liit (POL) eraldas parimatele Pärnumaa noorsportlastele aastalõpustipendiume, mis peaksid soodustama kuni 23aastaste tulevikulootuste tippu pürgimist.


Ettevalmistuskulude katteks said 5000 krooni lisaraha tänavune alla 23aastaste MMi ühepaadihõbe Kaisa Pajusalu, omaealiste Euroopa tippu kuuluv Tõstamaa odaviskeneiu Liina Laasma, kuni 18aastaste Euroopa meistrivõistlustel rannavolles pronksi võitnud Rauno Liivrand (paarimeheks Martti Keel) ning Euroopa noorte olümpiapäeval neljanda koha saavutanud jalgrattur Timmo Jeret.



Pajusalut treenib Ulvi Lutoškin, Laasma juhendaja on Jaan Tamm, Jereti ettevalmistuse eest hoolitsevad Kaido Juurik ja Ants Jeret ning Liivranna tulemuse taga on Avo Keel ja Johannes Noormägi.



POLi stipendiumistatuudi kohaselt klassifitseerub noorsportlaseks 16-23aastane atleet, kellel on juba silmapaistvaid tulemusi ja kes töötab kõrgete eesmärkide nimel esindamaks Eestit ka rahvusvahelistel võistlustel.



Kokku oli stipendiumifondi mahuks 20 000 krooni, millest jagati välja neli 5000kroonist toetust. Avaldusi stipendiumidele laekus 14.



POLi stipendiumid antakse omanikele üle 29. detsembril hotellis Strand toimuval pidulikul kultuuri- ja sporditegijate aastalõpu galaõhtul „Tähesära 2009“ .

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles