Jaansoni raja veerde veeti külmkapid

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmkapi metsa vedamine, nagu juhtus Jaansoni terviserajal, võib eraisikule lõppeda 1200eurose ja juriidilisele isikule 3200eurose rahatrahviga.
Külmkapi metsa vedamine, nagu juhtus Jaansoni terviserajal, võib eraisikule lõppeda 1200eurose ja juriidilisele isikule 3200eurose rahatrahviga. Foto: Ants Liigus

Kui eelmisel nädalal kirjutas Pärnu Postimees Raeküla terviserajale pangega viidud herilasepesast, siis umbes samal ajal otsustas keegi reostada Ülejõel Jaansoni terviseraja äärse kodumasinatega, mille eest võib oodata rahatrahv kuni 3200 eurot.

Üks tähelepanelik tervisesportlane avastas eelmisel nädalal Ülejõel Papiniidu sillast mõnisada meetrit linna poole võpsikusse veetud kaks lagunenud külmkappi ja kummipaadi. “Päris normaalseks need asjad sinna vedanud inimest pidada ei saa,” konstateeris rajal sörkinud naine.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna keskkonna peaspetsialisti Sigrit Kasemetsa hinnangul ei ole Pärnus metsa alla prügi vedamine õnneks massiline probleem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles