Põhjamaade parimal ringrajal jagub tegevust aasta ringi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru ringraja pidulikul avamisel kinkis Eesti üks tuntumaid motosportlasi Endel Kiisa (vasakul) Andres Hallile pool sajandit tagasi Sauga kolmnurgal võidetud diplomid.
Audru ringraja pidulikul avamisel kinkis Eesti üks tuntumaid motosportlasi Endel Kiisa (vasakul) Andres Hallile pool sajandit tagasi Sauga kolmnurgal võidetud diplomid. Foto: Ants Liigus

Aprilli lõpus pidulikult avatud Auto24ringi nime kandva Audru auto-motoringraja juhatajal Andres Hallil on hea meel, et esimene võistlushooaeg pakkus nii võidukihutajatele kui rahvasportlastele palju põnevaid üritusi.

 “Meie hooaeg on olnud väga tihe, peale auto-motovõistluste toimusid raja- ja treeningpäevad, muusikafestival, rulluisumaraton, tervisespordisari ning palju muud,” rääkis Hall Pärnu Postimehele. “Vaid paaril nädalavahetusel, kui meil polnud organiseeritud üritusi, tulid nii-öelda tavakülalised ringrajale sõitma. Kes tahtis, kihutas oma sõidukiga, aga paljud inimesed said proovida meie kiireid rajaautosid.”

Kas külmade tulekuga jääb elu ringrajal soiku?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles