Pärnu linnavalitsus tahab juhtimisvõimekust arendada

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus.
Pärnu linnavalitsus. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus otsib koolitajat, kes linnavalitsuse liikmete, osakonnajuhatajate ja teenistuste juhatajate juhtimisvõimekust arendaks, koolitaja peab oma tööks raha taotlema Euroopa Sotsiaalfondist.


Koolitus on mõeldud 24 kohaliku omavalitsuse juhi haldussuutlikkuse ja meeskonnatöö parandamiseks, ametnike igapäevatööks vajalike oskuste arendamiseks, tööga toimetuleku ja kohanemisvõime suurendamiseks. Koolituse eesmärk on suurendada koostööd ja tõsta läbirääkimistel ühisseisukohtade efektiivsust.



“Et sihtgrupis on eri tööalase praktikaga ametnikke, tuleb arvestada ka isiksuse psühholoogiat puudutavat teemat, sidudes ametnike erialased ja sotsiaalsed oskused meeskondlikuks tööks,” rõhutatakse hankedokumendis.



Pärast nelja mooduli läbimist peaks ametnikele lisanduma teadmisi ja oskusi strateegilise juhtimise korraldamiseks, ametnike ja juhtide koostöö tõhustamiseks, koostöökultuuri ja suhtlemisoskuse arendamiseks jne.



Koolitaja peab oma töö tasustamiseks raha küsima Tarkade Otsuste fondi IV taotlusvoorust, mille eeltaotluste esitamise tähtaeg on 15. märts. Euroopa Sotsiaalfondi alaprogramm rahastab projekte kuni 90% ulatuses, ülejäänu tuleb linnavalitsusel endal leida.



Linnavalitsus ootab taotlusi 8. veebruariks ja hakkab seejärel neid hindama. 60% ulatuses annab punkte koolituse maksumus, 40% ulatuses sisu. Pakkuja peab eraldi kirja panema koolituse, ruumi rendi, kohvipausi ja lõunapausi maksumuse.



Kui Euroopa Sotsiaalfond koolitust ei rahasta, lükatakse kõik pakkumused tagasi.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles