Endla „Mässajad“ ootavad kooliõpilasi vestlusringi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teatri lavastus "Mässajad".
Endla teatri lavastus "Mässajad". Foto: Ants Liigus

Endla teater pakub teatrietendusega koos ühiskonnaõpetuse tundi, nimelt mängitakse lavastust


„Mässajad“ sel kevadel kolm etendust erandkorras koos temaatilise vestlusringiga.

 
Pärast 17. märtsi "Mässajate" etendust osalevad etendusejärgsel arutelul koos publikuga lavastaja Andres Noormets, autor Roy Strider ja "Mässajate" lavastuse  trupi liikmed.

9. aprillil on vestlusringi kutsutud sisse juhatama ning läbi viima majandusajaloolane Jaak Valge ja 15. mail poliitik Silver Meikar.
 
Andres Noormetsa lavastus „Mässajad“ räägib noortest teisitimõtlejatest, kes tunnevad missioonitunnet maailma heaks midagi ära teha ning ühinevad seetõttu G8 vastase protestiliikumisega.
 
“Mässajad” on poliitiline ja sotsiaalne lavastus, mille tegevus toimub 2007. aasta kevadel Rostockis aset leidnud ning massirahutustega tipnenud G8 tippkohtumise ajal. Lugu teisitimõtlejatest, kes tunnevad missioonitunnet maailma heaks midagi ära teha ning ühinevad seetõttu G8 vastase protestiliikumisega.

Etenduse „Mässajad“ lavastaja on Andres Noormets, autor Roy Strider.

Dramaturgia, lavastus, lava- ja muusikaline kujundus Andres Noormets. Osades Liis Laigna, Marta Pulk (külalisena), Sten Karpov, Lauri Kink, Priit Loog, Jaanus Mehikas ja Tambet Seling.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles