Keskerakond viskas Viisitamme parteist välja

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamme kui omaaegse linnapea plakatid on leidnud puidutöökojas kasutust märkmete tegemiseks.
Mart Viisitamme kui omaaegse linnapea plakatid on leidnud puidutöökojas kasutust märkmete tegemiseks. Foto: Urmas Taul

Keskerakonna juhatus otsustas 70 inimese seas, kes kandideerivad kohalikel valimistel valimisliidu või mõne teise erakonna nimekirjas ja seda omavalitsuses, kus Keskerakond oma nime all valimistel osaleb, Pärnumaalt parteist välja arvata Pärnus valimisliidus Südame ja Mõistusega kandideeriva Pärnu ekslinnapea Mart Viisitamme.

“Need inimesed on teiste parteide ja valimisliitude nimekirjadesse minnes öelnud lahti Keskerakonna nende valimiste kampaania põhisõnumitest,” märkis partei peasekretär Priit Toobal, “selle asemel et otsida ühiselt lahendusi tööpuuduse ja väljarände vähendamiseks ning hinnatõusu leevendamiseks, toetavad nad parempoolsete aetavat rahva kurnamispoliitikat või siis ajavad nad mingit oma asja isiklikest huvidest lähtuvalt.”

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Puki sõnade kohaselt parteist välja arvatud 70 inimese seas Pärnumaalt peale Viisitamme kedagi ei olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles