Pärnus lõppes julma röövli süüasjas kohtulik uurimine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Pärnu maakohtus lõppes eile julmas röövis ja mõrvakatses süüdistatava mehe süüasja kohtulik uurimine.


Pärnu maakohtu pressiesindaja Elo Kirsipuu sõnul kuulas kohus istungil 35aastase Janno süüasjas kannatanuid, tunnistajaid ja uuris kirjalikke tõendeid. Ühtlasi andis ütlusi süüdistatav.



Protsess jätkub 29. märtsil, kui ees on ootamas kohtuvaidlused.



Julm veretöö toimus mullu aprillis, kui 35aastane Janno sisenes öisel ajal Pärnumaal Sauga vallas asuvasse korterisse ning ründas seal elavat meest kirve ning noaga.



Röövel tekitas korteriperemehele kehavigastusi ning võttis lahkudes kaasa kannatanu rahakoti, mobiiltelefoni ja autovõtmed. Seejärel sõitis ta ohvri autoga sündmuskohalt minema.



Politseitöötajad tabasid Janno juba samal ööl ja kohus võttis ta prokuratuuri taotlusel vahi alla. Kohtueelse uurimise lõppedes esitas prokuratuur talle süüdistuse röövmõrva katses, asja omavolilises kasutamises ja sissetungis, mille eest võib kohus ta süüdimõistmisel kuni eluks ajaks vangi saata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles