Nooruse maja tähistab väärikat juubelit

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nooruse maja väärika tähtpäeva pidustused kestavad pea kuu aega, juubeliüritustele paneb 9. novembril punkti suupilliklubi Piccolo oma aastapäevapeoga.
Nooruse maja väärika tähtpäeva pidustused kestavad pea kuu aega, juubeliüritustele paneb 9. novembril punkti suupilliklubi Piccolo oma aastapäevapeoga. Foto: Ants Liigus

Nooruse maja saab 14. oktoobril 90 aastat vanaks ja tähtpäevale pühendatud üritusi jagub mitmesse nädalasse.

Esmaspäeval avatakse maja ajalugu käsitlev näitus. Materjalid kultuurimaja ajaloost enne teist maailmasõda pärinevad suures osas Olaf Esnalt, hilisemad infokillud maja enda arhiivist. Näituselt leiab fotosid, kavalehti, materjale Nooruse majas tegutsenud kollektiividest jne.

18. oktoobril peetakse Nooruse majas retroõhtut, kus muusikat teeb legendaarne ansambel Syrius ja külalisena esineb Raeküla Vanakooli noortebänd. Omaaegne Pärnu menubänd Syrius tähistab sel sügisel oma 46. aastapäeva, tuntud biit- ja popansambel oli 60-70ndatel tuntud üle Eesti ja väljaspoolgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles