Pärnu linnavalitsus koondab 15-20 ametnikku

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus kavatseb 153 töötajast koondada 15-20 inimest, detsembris kaotas töö üheksa linnaametnikku.


Ees ootavad struktuurimuudatused on kavas kinnitada kolmapäeval toimuval linnavalitsuse istungil. Seejärel saadetakse need vastuvõtmiseks volikogusse, mis koguneb 15. aprillil.

Struktuurimuudatuste sisu linnavalitsus enne kolmapäeva avada ei taha. Linnapea Toomas Kivimägi on sel nädalal puhkusel ja esmaspäeval soovitakse temaga veel nõu pidada.

Viimastel nädalatel on on linnavalitsuse osakondades toimunud mitu arupidamist, kus struktuurimuudatused kõne all on olnud. “Oleme viimased pool aastat tule all olnud,” lausus nimetuks jääda soovinud ametnik. Üks teine linnaametnik soovitas linnavalitsusel võimalikult kiiremini otsused langetada, et allesjäänutel töömeeleolu taastuks.

Veebruaris uuriti osas linnavalitsuse osakondades ametnike töökoormust. Iga töötaja pidi nädala jooksul kirja panema, mida ta tööpäeva ajal tegi.

Aasta alguses kärpis linnavalitsus kümnendiku võrra kõigi töötajate palku. Detsembris otsustati koondada kuus munitsipaalpolitseinikku ja kolm volikogu kantselei töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles