Venemaa ajakirjanikud ja reisikorraldajad külastavad Pärnut

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa ajakirjanikud tulevad Pärnu Maarja-Magdaleena gildi töötuppa siinseid käsitööoskusi omandama.
Venemaa ajakirjanikud tulevad Pärnu Maarja-Magdaleena gildi töötuppa siinseid käsitööoskusi omandama. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna on Pärnus kümme turismiajakirjanikku Peterburist ja Moskvast, külalised tutvuvad linna ja siinsete kultuuripuhkuse võimalustega.


Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskuse korraldatud pressireisil kohtuvad ajakirjanikud Pärnu suviste suuremate festivalide korraldajatega, külastavad turismi- ja kultuuriobjekte ja osalevad Maarja-Magadaleena gildi käsitöötoas, teavitas linnavalitsuse avalike suhete juht Maria Murakas-Ollo.



Sel nädalal viibib Pärnus veel grupp Venemaa reisikorraldajaid, kes peale turismiobjektidega tutvumise ja festivalide korraldajatega kohtumise peavad töise nõupidamise Pärnu hotellide esindajatega, et leida ühiseid võimalusi Pärnu tuntuse suurendamiseks idaturul. Linnavalitsusest osaleb kohtumisel abilinnapea Romek Kosenkranius.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles