Kutsehariduskeskus tunnustas parimaid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse kontsertaktus.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse kontsertaktus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eile tunnustas Pärnumaa kutsehariduskeskus oma parimaid õppureid, kutse- ja spordivõistluste võitjaid kontsertaktusel Endla teatris, tänukirjad ja meened anti üle “Aasta õpilane 2010” tiitli pälvinutele ja aktiivsematele õppegruppidele.

 
“Aasta õpilane 2010” tiitlite saajad on aasta tegija Timo Steinberg, aasta uustulnuk Martin Sildoja, aasta üllataja Rey Laas, aasta abilised Evely Alamaa ja Kristjan Viidik. Aasta meeskond-naiskond on Angela Kukk, Piia Soon ja autotheniku teise kursuse AT-08 õppegrupp, aasta aktiivseimad õppegrupid on majutusteeninduse eriala esimene kuruss MT-09A ja müüja teine kursus M-08.
 

Tunnustati ka Eesti kutsekoolispordi liidu finaalturniiri võitjaid, kes esindavad Eestit maikuus Leedu vabariigis Alytas kutsekoolide Balti spordimängudel. Võistkonda kuuluvad kapten Kris Killing, Timo Steinberg, Arne Kuldja, Gert Paabut, Taavi Tamm, Madis Noormägi, Olari Mitt, Lauri Reppo, Eerik Hunt, Asko Nurk ja kutsekoolide parimaks mängijaks valitud Rannar Raap. Õpilaste treener on Elgar Tamsalu.

Kontsertosas esinesid kutsehariduskeskuse õpilased ja õpetajad: rahvatantusansambel Kajakas, kitarristide ansambel, õpetajate koor, superstaar Rivo Rehe ja Kristiine Reimets jpt, kontsertkava juhtisid Triin Rand ja Marten Palu. Juuksuri- ja õmbluseriala õpilased valmistasid suurejoonelise soengu-show “Etno”, kus modellidena astusid üles kutsehariduskeskuse õpilased, kirjeldas Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Puudersell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles