Kaubamajakas kasvab

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ühe suurima ostukeskuse ees parklas möllab kopp ja kaevab üles asfalti. Õige pea läheb siin lahti Kaubamajaka laienduse ehitus.
Pärnu ühe suurima ostukeskuse ees parklas möllab kopp ja kaevab üles asfalti. Õige pea läheb siin lahti Kaubamajaka laienduse ehitus. Foto: Ants Liigus

Pärnu Kaubamajaka ostukeskuse peasissekäigu kõrval tehakse sillutise ja asfaldi ülesvõtmisega ettevalmistusi kaubanduskeskuse ette kerkivaks laienduseks.

Tegemist on esimese etapiga Kaubamajaka tunamullu algatatud detailplaneeringust, mis näeb ette keskuse laiendamist kolmandiku võrra ja 270kohalise autoparkla ehitamist juurdeehituse teisele korrusele.

Kaubamajaka juht Ivar Pinsel nimetab äsja alanud ettevõtmist Kaubamajaka uuendamiseks, mille käigus muutub keskuse Papiniidu tänava ja Riia maantee poolne fassaad ja ehitatakse hoone keskmise sissekäigu kõrvale kahekorruseline laiendus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles