Riigil on kavas Pärnumaal bussipileti hindu tõsta

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonnaliinide bussipiletite hinnad on Pärnumaal kergitamisel. Kui palju piletid kallinevad või mis ajal hinnad tõsusevad, pole otsustajatel endilgi veel päris selge.
Maakonnaliinide bussipiletite hinnad on Pärnumaal kergitamisel. Kui palju piletid kallinevad või mis ajal hinnad tõsusevad, pole otsustajatel endilgi veel päris selge. Foto: Urmas Luik

Segadus bussi number 40 kuupiletite müügiga märtsis tõi päevavalgele, et riigil oli kavas 1. aprillist tõsta maakonnaliinide piletihindu, kuid see samm lükati edasi.

Pärnu maavalitsuse transpordinõunik Avo Rahu tunnistas, et ees seisab tõesti väike piletihinna tõus, millest täpsemalt on siiski veel vara rääkida.

“Ettevalmistused käivad,” teatas transpordinõunik. “Tegu ei ole ainult piletihinna muutmisega, on vaja vahetada piletimüügi- ja kontrolliaparatuuri või neid ümber seadistada, et piletihindu oleks võimalik sisestada riiklikku andmebaasi. Et näiteks tartlasel oleks võimalik arvuti kaudu teada saada, mis maksab pilet Torist Vändrasse.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles