Tamba tuulikute draama jätkub

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamba kahe tuuliku tööle saamise järel on kohalike pahameel tiivikute müra üle laes, Salme talu perenaine Ella kõneleb Varbla rahvamajas koosoleku järel arendaja esindajale Priit Põldarile oma murest.
Tamba kahe tuuliku tööle saamise järel on kohalike pahameel tiivikute müra üle laes, Salme talu perenaine Ella kõneleb Varbla rahvamajas koosoleku järel arendaja esindajale Priit Põldarile oma murest. Foto: Silvia Paluoja

Varbla rahvamaja väikeses saalis etendus märtsi viimasel kesknädalal Tamba tuulikute draama, kus publiku vastas püünel istusid arendaja esindajad ja parteri viimases reas rahvakoosolekut juhatav vallavanem.

Varbla vallavalitsuse algatusel kokku kutsutud koosoleku eesmärk oli tutvustada Tamba tuulikute müra, varjutuse ja jäätumise ekspertarvamust. Selle oli koostanud Hendrikson & Ko juhtiv ekspert Kaido Kartau.

Päike kuldas aknaid. Tagaseinal lendasid vaibal kajakad kivise mereranna kohal. Ranniku üle on Varbla vald uhke. Kodulehel on kinnitus, et omavalitsuse piir on üle 30 kilomeetri rannajoont ja kogu valla rannikuosa on hinnatud puhkepiirkond, kus asub Tallinna, Tartu, Pärnu ja teiste linnade elanike 250 suvekodu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles