Maadlejad pjedestaalil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Uibo (sinises).
Raimond Uibo (sinises). Foto: Erakogu

Pärnumaa sportlased võitsid Kristjan Palusalu noorte mälestusvõistlustel Tallinnas TTÜ spordihoones kolm esikohta ja ühe teise auhinna.

Kreeka-Rooma maadlusturniiril teenis Helary Mägisalu Vändra klubist Suure Karu Pojad 54 kilo kehakaalus esimese auhinna ja Pärnu spordiklubi Leo treenerite kasvandik Raimond Uibo tuli 40kiloste poiste seas teiseks. Neljanda koha said Tiia-Triin Tomson tüdrukute 36 kilo kehakaalus ja Randel Uibo 66 kilo kaaluvate poiste hulgas. Madis Heinmets maadles 60 kilo kehakaalus viienda koha vääriliselt, Aron Lootusele kuulus 50kiloste poiste seas seitsmes tulemus ja Rasmus Tõnismäe oli 26 kilo kaaluvate mehepoegade hulgas kümnes. Kõik viis maadlejat kuuluvad Leo klubisse. Vändra noormees Norbert Aunapuu tuli 15aastaste 66 kilo kehakaalus kaheksandaks.

Teisel võistluspäeval selgitati paremus vabamaadluses, kus Randel Uibo ja Raimond Uibo võitsid oma kehakaalus esimese auhinna. Robyn Paulberg sai neljanda koha, Jaanus Lapkin oli viies, Aaron Heide kuues ja Mark Krjutskov seitsmes. Kõik kuus poissi kaitsevad Leo spordiklubi au.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles