Pärnu karjäärispetsialist valiti parimaks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silja Lilles-Sula.
Silja Lilles-Sula. Foto: Erakogu

SA Innove karjääriteenuste arenduskeskus andis eile üle tunnustusauhinnad 2009. aasta kolmele parimale karjäärispetsialistile, tunnustuse pälvis ka Pärnu õppenõustamiskeskuse karjääriinfo spetsialist Silja Lilles-Sula.

Aasta karjääriinfo spetsialist Silja Lilles-Sula on rahul, et ta töötab nii huvitaval töökohal, sest peale haridus- ja tööturumaastikul toimuvaga kursis olemise saab teadmiste jagamisega aidata noori nende tulevikuvalikutes.

"Tean, et hästi leitav info õppimis- ja töötamisvõimaluste kohta on tulevikuplaanide tegemisel asendamatu ning mul on hea meel, et saan olla osa selle edasiandmisel," ütles Lilles-Sula.

Parimateks karjäärispetsialistideks valiti veel Nõo põhikooli karjäärikoordinaator Kaja Kasak ja Hiiumaa teavitamis- ja nõustamiskeskuses HUPS karjäärinõustaja Ülle Soonik. Pikaajalise panustamise eest karjäärinõustamise arendamisse tõsteti esile Tallinna ja Harjumaa noorte teabe- ja nõustamiskeskuse juhataja Kaire Karon.

Aasta karjäärispetsialiste ning parimat noorte teavitamis- ja nõustamiskeskust valitakse Eestis esimest korda. Eesmärk on tõsta esile ja tunnustada karjäärispetsialiste ning noorte teavitamis- ja nõustamiskeskusi, selgitas Mari Annus SA Innovest.

Karjääriteenuseid (karjääriõpe, karjääriinfo, karjäärinõustamine) pakuvad nii avalik kui erasektor. Olulisemad võrgustikud on piirkondlikud noorte
teavitamis- ja nõustamiskeskused, kõrgkoolide karjääriteenistused ja töötukassa maakondlikud osakonnad. Teenused on kättesaadavad üldhariduskoolides ja kutseõppeasutusteski.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles