Shalom kutsub kasvandikud kokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raskustes peresid abistava Pärnu Shalomi abikeskuse lastemaja kutsub kokku kõik oma kunagised ja praegused kasvandikud ja nende vanemad, töötajad ja vabatahtlikud.
Raskustes peresid abistava Pärnu Shalomi abikeskuse lastemaja kutsub kokku kõik oma kunagised ja praegused kasvandikud ja nende vanemad, töötajad ja vabatahtlikud. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Üle kümne aasta tegutsenud ja eri põhjustel raskustes peresid abistava Pärnu Shalomi abikeskuse lastemaja kutsub esimest korda kokku kõik oma kunagised ja praegused kasvandikud ja nende vanemad, töötajad ja vabatahtlikud.

Jällenägemist tähistatakse 19. juunil kell 13 Agape keskuses lastelaulude ja tervitustega, laulab Liisi Koikson ja tantsib Dance@Europe.

Sealsamas lähedal Shalomi lastemaja hoovis peetakse piknikku ning mängitakse-võisteldakse koos Pipiga. Külas on motomehedki. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles