Politsei jäi “Reiu Rockiga” rahule

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Reiu Rocki" teine päev. Politsei viis kahe päevaga "Reiu Rockilt" kainerisse neli inimest.
"Reiu Rocki" teine päev. Politsei viis kahe päevaga "Reiu Rockilt" kainerisse neli inimest. Foto: Ardi Truija

Möödunud nädalavahetusel toimunud “Reiu Rock” möödus politsei hinnangul rahulikult.

Pärnu politseijaoskonna juhi Mehis Metsa kinnitusel sattus reede öösel peolt kainestusmajja kolm ja laupäeva öösel üks inimene, kuid see näitas siiski, et osati piiri pidada ja pidu nautida.

“Väga hästi pidasid end üleval ka alaealised, politsei tähelepanu osaliseks sai vaid 18 noort pidulist, kes arvasid, et seadused nendele ei kehti,” nentis Mets.

Kokku kontrollis politsei tema teatel sel nädalavahetusel Pärnumaal 533 isikut ja 268 sõidukijuhti ning rikkumistest domineeris kiiruse ületamine, kuid jätkus ka neid, kes turvavarustuse kasutamisest ikka veel lugu ei pea. Koostöös teiste prefektuuridega olid üle-eestiliselt teedel väljas politseipatrullid, kes rahustasid liiklust.

Politsei arvamust mööda läks “Reiu Rock” korda ja hea koostöö toimis nii korraldaja kui üritusel korda taganud turvafirmaga Meeskond. Metsa teatel toetab politsei nii nõu kui jõuga hästi korraldatud avalikke üritusi ja lubab edaspidigi osaleda suurematel üritustel avaliku korra tagamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles