Maadlustrenn annab jõu ja hea tervise

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauri Mitt (punases trikoos) armastab kreeka-rooma maadlust, milles tohib haarata vaid ülakehast. Pildil maadleb Mitt treeningkaaslase Randel Uiboga.
Kauri Mitt (punases trikoos) armastab kreeka-rooma maadlust, milles tohib haarata vaid ülakehast. Pildil maadleb Mitt treeningkaaslase Randel Uiboga. Foto: Ardi Truija

Pärnumaa maadlusklubi Leo peab plaani laiendada haaret kogu maakonnas, sest maadlus on ala, mis annab peale suurepärase füüsilise vormi hea painduvuse ja tugevdab luustikkugi.

Leo klubi treeneri Kauri Miti (24) jaoks on maadlus omamoodi perekonnaviga.

“Ise läksin maadlema üheksa aastat tagasi tänu vanemale vennale, kes on sellega tegelnud juba paarkümmend aastat,” rääkis Mitt. “Tema sattus omal ajal sinna jällegi nii, et treenerid käisid koolides trenni meelitamas. Aga võib öelda küll, et maadlus on meil veidi perekonnaviga. Mul on viis venda ja kaks õde, enamik vendi ja üks õde on tegelnud maadlemisega.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles