Mõnigi Rääma inimene pelgab lendavaid taldrikuid

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti disc-golfi kahekordse meistri René Mengeli ütlust mööda on elementaarne, et kettagolfi mängija ei sihi eales kaaskodanikke, vaid üksnes korvi.
Eesti disc-golfi kahekordse meistri René Mengeli ütlust mööda on elementaarne, et kettagolfi mängija ei sihi eales kaaskodanikke, vaid üksnes korvi. Foto: Einar Elbing

Rääma disc-golfi pargis aeg-ajalt sündiv pahandab mõndagi sealtkandi elanikku, sest tal on kartus pargist läbi minnes saada pihta lendava taldrikuga.

„Seal on mänguväljak, kiiged, liivakast, liumägi ja kui lähen sinna lapsega – vahel käin pargis ka niisama –, pean kogu aeg rihtima, kuhu minna tohin, et mitte pihta saada,” kurtis anonüümsust eelistanud sealse kandi inimene. „Muidugi ei mängi nad kogu aeg ja usun, et nad ei ole pahatahtlikud, aga selline mäng ja koht, kus palju inimesi käib, ei sobi nagu hästi kokku. Pealegi on Rääma park väga avalik koht, seal on kogu aeg liikumine.”

Räämale Pärnu seni ainsa disc-golfi raja rajanud René Mengel, disc-golfiklubi Hole-in-One juhatuse liige, kahekordne Eesti disc-golfi meister, ei osanud esimese hooga sellise kurtmise peale miskit kosta. Tõdes vaid, et ehkki tal on Rääma disc-golfi parki vaata et iga päev asja, pole keegi talle rahulolematust avaldanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles