Vana-Pärnu taidlejad unistavad oma laululavast

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aiapeol Jannseni õues võis näha läbilõiget Vana-Pärnu kultuurikeskuse kollektiivide tegevusest, Pärnu suleklubi liikmetest kuni tantsijate-võimlejate ja karmoškamängijateni.
Aiapeol Jannseni õues võis näha läbilõiget Vana-Pärnu kultuurikeskuse kollektiivide tegevusest, Pärnu suleklubi liikmetest kuni tantsijate-võimlejate ja karmoškamängijateni. Foto: Anu Jürisson

Vana-Pärnu kultuurikeskuse võimlejad, lauljad, tantsijad, sõnameistrid ja karmoškamängijad lõid laupäeval Jannseni aias peo lahti ja näitasid rahvale, millega nad talv otsa on tegelnud.

Keskuse saali seati üles linnaosa seltsi käsitööringi ja kunstnikupaar Kaia ja Aleksei Jastrebovi maalide müüginäitus.

Ilmataadiga taidlejatel vedas, sest päike säras ja taevast ei tulnud piiskagi. Siiski ootavad kõik salamisi keskuse aeda siledamat tantsuplatsi ja laululava, et ükski jalg enam muru- ja mullakonarusse ei komistaks ja saalis harjutatud tantsujoonis õueski selgemalt välja tuleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles