Laste istutatud puu tapeti ööpäevaga

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva õhtul istutatud puu oli kolmapäeva hommikuks maha saetud.
Teisipäeva õhtul istutatud puu oli kolmapäeva hommikuks maha saetud. Foto: Urmas Luik

Teisipäeva õhtul torkasid Pärnu Kesklinna lasteaia Metstötsi rühma lapsed koos vanematega lõpetamise puhul aianurka kasvama punaselehelise õunapuu. Suur oli aga eile hommikul saabunute jahmatus, kui nad leidsid sellesama puu jala pealt maha saetuna murukamaral vedelemas.

“Tigedaks ei tee see kohe üldse, küll aga nii-nii kurvaks,” nentis lasteaia juhataja Maire Lulla, kes kuulis juhtunust, kui nuttev rühmaõpetaja talle hommikul helistas. Nagu Lulla teab, olla pisarais olnud ka Metstötsi rühma lapsed. “Laste silmad olid täna ikka niiviisi, et…. Üks  laps palus emal ennast lõunal koju viia, ta oli nii kurb, et tema puud enam ei ole.”

Oli see ju laste enda kätega istutatud, päris nende oma rühma puu. “Kümme last seisis rivis, isad vaatasid ja istutasid seda puud, mul on isegi üks pilt, millel väike laps vaatab hoolega, kuidas sellele puule mulda peale pannakse,” rääkis Lulla, kes käskis kiiremas korras puu riismed laste ja kasvatajate silme eest ära koristada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles