Lottemaa teemapark kujuneb hoogsalt

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mai viimasel päeval tegutses laste lemmik, lõbus ja hakkaja koeratüdruk Lotte Pärnus Port Arturi kaubanduskeskuses koos oma sõpradega. Lotte ema Anna rääkis, kuidas neil Leiuatajatekülas kasvavad varajased silmadega kurgid ja et neid saaks hulgi, meisterdasid agarad mudilased oma emade-isadega neile lisa.

Üritusel osalenud täitsid kupongi, mis suurest kausist nagu loteriid välja loositi, peavõiduks viieaastase tüdruku Ksenja nimel täidetud kupong. Loosis olid toetajate panusena reisibüroo kinkekaart, koerapildiga kaunis padi, narmaspall, looduslik tee ja muudki kraami.

Pärastlõunal läks Lotte oma sõprade kass Bruno ja jänes Adalberti ning lepatriinupoisiga oma tulevasse koju, Tahkuranna valda Reiu külla, kus ta väga tähtsatele külalistele rääkis, kus ja kuidas ta seal elama hakkab, kus on Oskari kuur ja Sigade maja, purskkaev, staadion, seiklusrada, mererand.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles