Vändra jalgpallineiud said hirmsa sauna

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall
Jalgpall Foto: Caro / Scanpix

Laupäeval peeti Eesti naiste jalgpallimeistrivõistluste esiliigas üks kohtumine, kui Vändra JK Vapruse neiud hävisid Tallinna FC Flora duublile koguni 0:10.

Vändra naiskonna treeneri Ranet Lepiku teatel tingis nii suure allajäämise fakt, et Flora II mängis tavapärasest märksa tugevama koosseisuga.

„Enamik Flora duubli mängijatest osaleb Võrus U17 koondisega Balti matšil ja nii tuli duubelnaiskonna rivistuses väljakule koguni kuus mängijat meistriliigas pallivast Flora esindusnaiskonnast,“ rääkis Lepik. „Meistriliiga on esiliigast ikka palju tugevam. Koondislane Katrin Loo lõi üksi meile viis väravat.“

Lepiku teatel on Vändra JK Vapruse naiskonna eesmärgiks tulla esiliigas esikolmikusse. „Meistriliigasse me ei püüdle, sest taseme vahe on liiga suur,“ märkis Lepik. „Meie eesmärk on anda kõigile mänguvõimalus. Tulgu siis temast koondislane või lihtsalt pühapäevamängija.“

Hetkel on vändralased esiliigas kuue naiskonna seas 13 punktiga neljandal kohal. Pärnu Jalgpalliklubi naiskonnal on ühe vähempeetud mängu juures punkt rohkem. Teisel kohal olev Nõmme Kalju edestab Vändra naiskonda nelja punktiga. Liiga kindel liider on Flora duubelnaiskond 22 punktiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles