Improteater kinnitab meilgi kanda

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etenduseni on jäänud viis minutit – (vasakult) Rauno Meronen, Mirja Meriste ja Mihkel Kangur, kes astuvad pärnakategi ette lavale.
Etenduseni on jäänud viis minutit – (vasakult) Rauno Meronen, Mirja Meriste ja Mihkel Kangur, kes astuvad pärnakategi ette lavale. Foto: Erakogu

Mullu jaanuaris alustanud ja nüüd Pärnuski kanda kinnitav Improkraatia hõlmab väga kirjut seltskonda. Kümmet noort inimest, kes on õppinud või tegevad eri elualadel – tarkvaraarendajast ja ajalooõpetajast saaliteenindaja ja lennu navigatsioonisüsteemide käitajani – seob ühine huvi teatritegemise vastu.

Keegi neist ei ole koolis näitlemist õppinud, kuid seevastu on nad isekeskis kõvasti harjutanud ja käinud üht teatritegemise vormi – improteatrit – Chicagos tuntud improviseerija Trent Pancy juures ja sealses iO teatris suvekoolitustel õppimas.

Pärnu spaa- ja konverentsihotellis Strand tegi Improkraatia trupp esimese prooviesinemise tänavu mais ja on täna õhtul seal taas oma komöödiasõuga, mis kannab sümboolset pealkirja “Neljas linn”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles