Pärnu Rannastaadioni ehitushankele laekus üheksa pakkumust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline hakkab tulevikus välja nägema vana Kalevi staadionihoone asemele kerkiv uus staadionihoone 1500 istekohaga tribüünil.
Selline hakkab tulevikus välja nägema vana Kalevi staadionihoone asemele kerkiv uus staadionihoone 1500 istekohaga tribüünil. Foto: Ardi Truija

Pärnus asuva vana Kalevi staadioni hoonete lammutamise, uue Pärnu Rannastaadioni hoone ehitamise ja staadioni renoveerimise hankele tuli üheksa pakkumust.

"Täna on veel ennatlik öelda, kes võitis, kuna me hakkame kontrollima pakkujate  esitatud andmeid – nii kvalifitseerumist kui ka muud. Odavaim pakkumus on 5,62 miljonit eurot koos käibemaksuga ja selle on esitanud Eventus Ehitus. Alla kuue miljoni on kokku kolm pakkumust," ütles BNSile Pärnu abilinnapea Meelis Kukk, kelle sõnul vastasid pakkumuste fintantsmahud enam-vähem linna ootustele.

"Me tahame 11. juulil hanketulemused kinnitada. Siis on kaks nädalat vaidlustusaega ja pärast 25. juulit tekib meil õigus ehituslepingu sõlmimiseks. Arvata on, et augustis hakkavad seal instrumendid ja mehhanismid tööle. Me tahame 2015. aasta suveks staadioniga valmis saada – eeldatavalt see jääb juulikuusse. Aga võib-olla ka juunisse," rääkis Kukk. "Sinna tulevadi tribüünihoone ja staadioniovaal ja staadion on mõeldud nii jalgpalli- kui ka kergejõustikuvõistluste korraldamiseks. Pluss igasugused näitused ja üritused, mis staadionirajatisi ei kahjusta."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles