Lottemaal käivad viimased jõupingutused

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemapargi külastajad saavad koos Leiutajateküla elanikega nende kodudes mängida.
Teemapargi külastajad saavad koos Leiutajateküla elanikega nende kodudes mängida. Foto: Ants Liigus

Järgmisel laupäeval avatakse külastajatele Pärnu lähedal Lottemaa teemapark. Poolteist nädalat enne avamist käib 12 hektaril aga veel vilgas töö, et ehitised õigeks ajaks valmiksid ja sisustusegi sisse saaksid. Tegime eile hommikupoolikul Lottemaa turundusjuhi Liis Talvega vesteldes jalutuskäigu ja vaatasime, kuidas töö edeneb.

Kuigi ükski hoone veel päris valmis pole ja vajab vähemal või rohkemal määral tööd, usub Talv, et kõik saab ikkagi õigeks ajaks valmis – nii on ehitusfirma lubanud. Samas on igal pool näha töömehi, tellinguid, ehitusmaterjale ja töömasinaid, mis annavad tunnistust, et tegemist avamiseni jäänud päevadeks jätkub. Talve kinnitusel alustavad töömehed juba varahommikul ja töötavad nädalavahetusetigi, et asjadega ühele poole saada.

Kogu teemapark on üles ehitatud Lotte filmidest nähtule: majasid ja tegelasi on püütud kujutada täpselt sellistena, nagu nad on inimeste mällu jäänud. Lisaks tahetakse planeeritud tegevustega lapsi arendada ja harida, seda kõike muidugi lotteliku kiiksu kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles