Häädemeeste seltsimaja ehitamisest möödub sada aastat

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeestele ehitati 1914. aastal vallakool ja köstri eluruumid, põhjaliku remondi järel avas seal 2009. aastal uksed seltsimaja.
Häädemeestele ehitati 1914. aastal vallakool ja köstri eluruumid, põhjaliku remondi järel avas seal 2009. aastal uksed seltsimaja. Foto: Henn Soodla

Häädemeeste seltsimaja ehitamisest möödub sada aastat, seda tähtsündmust tähistatakse 28. kodukandipäeva ajal sel reedel mitme teemaüritusega.

Kohaliku huvikeskuse juhataja kohusetäitja Anneli Lehtla jutu järgi algavad üritused 1. augusti õhtul ajalootunniga, mille teema on “Häädemeeste evangeelse luteri köstrimajast Häädemeeste seltsimajani” ja vaadata on sellekohane näituski. Ajalootundi peavad kohaliku muuseumi juhataja Tiiu Pukk ja raamatukogu juhataja Leili Tali, kes räägib ajast, kui 1950. aastate lõpust 1972. aastani asus samas hoones raamatukogu.

Kontserdil esinevad Häädemeeste huvikeskuse egiidi all toimetavad huviringid: line-tantsijad, segarahvatantsurühm, puhkpilliorkester, solistid, show-tantsijad, Reti Kurm ja tema kollektiiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles