Kivimägi maksab linnale 6000 krooni aastas

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi maksab linnale igal aastal 6000 krooni suurust elamu hoonestusõiguse tasu, varalisi kohustusi ühelgi linnavalitsuse liikmel ei ole.

Kivimägi elab ranna rajoonis Tulbi tänaval asuvas elamus, millele on 36 aastaks seatud hoonestusõigus. Maja ehitas ta ise, kuid maa kuulub linnale.

Linnapeale kuulub juba aastaid märkimisväärne aktsiaportfell. Börsilt lahkunud Eesti Telekomi ja Norma aktsiate asemel on ta ostnud Viisnurga ja Merko Ehituse aktsiaid, aga ka olemasolevate ettevõtete aktsiaid juurde ostnud või müünud.

Kivimägile kuuluvad garaaþiboks Pärnus ja pool kinnistut Sindis.

Abilinnapea Annely Akkermannile kuulub Kihnus asuv maa, maastur ning AS Kihnuranna ja AS Kihnu Veeteede aktsiaid. Tema abikaasa Viljo Vetik on Port Artur Grupi üks omanikke.

Abilinnapea Jane Mets on Pärnu EEK väikeomanik. Abilinnapea Romek Kosenkraniusele kuulub pool elamumaast Reiu külas ja pool Kaisma valla maatulundusmaast, hulk sõidukeid ning OÜ Bona Verbumi ja AS Cibuse aktsiaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles