Kihnu Veeteed astub sammu Hiiumaa poole

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Kihnu Veeteede nõukogu liikmed Sander Kilk (vasakul) ja Kaspar Kokk lubasid Kihnu nime Eesti meretranspordi suurel kaardil hoida isegi siis, kui firma peaks kunagi hakkama Rootsi vahet kurseerima.
AS Kihnu Veeteede nõukogu liikmed Sander Kilk (vasakul) ja Kaspar Kokk lubasid Kihnu nime Eesti meretranspordi suurel kaardil hoida isegi siis, kui firma peaks kunagi hakkama Rootsi vahet kurseerima. Foto: Ants Liigus

Aktsiaseltsi Kihnu Veeteed valitsevaks omanikuks tõusnud Rein Kilk üritab viia Kihnu kaubamärgina suurde praamiärisse, mis peab ühendust mandri ja Muhu- ning Hiiumaa vahel.

Kilgile, kes on üks omanikke Pärnu kaubasadamaski, kuulus enne 1. oktoobrit 36protsendiline osalus Kihnu Veeteedes talle kuuluva osaühingu Kalda Vara kaudu. Ostnud osalused AS Kihnurannalt, OÜ Kentariuselt ja Priit Hallerilt, kuulub Kilgile nüüd ligikaudu 95protsendiline osalus.

AS Kalda Vara nõukogu esimees ja AS Kihnu Veeteede nõukogu liige Kaspar Kokk kinnitas, et omanikke vahetanud firma äriidee on pakkuda konkurentsi Väinamere Liinidele Hiiumaa ja Muhumaa ning Mandri-Eesti vahelise praamiliikluse korraldamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles