Sisukord
Paberleht
Postimees
Postimees digipakett
Postimees digipaketiga saad piiramatu ligipääsu Postimehe ja maakonnalehtede tasulisele sisule nii veebis, mobiilis kui tahvlis.
Telli digipakett

Iga triip ja täpp taldrikul täiendab maitsebuketti

3 min lugemist
Bathasari peakokk Sergei Trunov paneb Postipoisi piduliku õhtusöögi valmistamisel rõhku pisimatelegi detailidele, et pakkuda külalistele täiuslikku maitseelamust. FOTO: Urmas Luik

Kui Pärnus Postipoisi kööki jõuan, ei anna siin miski tunnistust, et juba viie tunni pärast istub 80 inimest kuuekäigulise piduliku õhtusöögi lauda: keegi lõikab, keegi koorib, aeg-ajalt astub sisse mõni kelner.

Tellijale

Restorani Balthasar peakokk Sergei Trunov, kes aastaid Postipoisis pidulikke õhtusööke korraldada aitab, ei näi häiritud või vähemalt ei paista see välja, et kiirel ajal end supipoti kõrvale sean. Just nimelt sparglisupi valmistamist olen palunud end lubada jälgima, sest menüüd uurinud, pidasin ülejäänud roogasid liiga raskeks, et ajalehe kööginurgas kodustele perenaistele pisukest nõu anda.

“Võtan küülikuterriini ahjust välja ja siis hakkame suppi keetma,” lausub peakokk ja selgitab asjalikult, mida terriin peale küülikuliha sisaldab. Ta lisab, et terriini pakutakse koos küülikumaksakreemiga, mida võib ka pasteediks nimetada.

04.04.2020 07.04.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto