Muusikakooli direktor sattus suguvõsaga seotud kohta

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Muusikakooli õpetajatega käisime sügisel Randiväljal, seal pandi just kultuurikuplit üles,” ütleb Pärnu muusikakooli direktor Mall Türk kodukülast rääkides.
“Muusikakooli õpetajatega käisime sügisel Randiväljal, seal pandi just kultuurikuplit üles,” ütleb Pärnu muusikakooli direktor Mall Türk kodukülast rääkides. Foto: Urmas Luik

Pärnu muusikakooli direktor Mall Türk pole linnainimene, vaid sõidab tööle paarikümne kilomeetri kauguselt maakodust, mille nad abikaasaga leidsid vana õunaaia veerest ja kus nõgesed ulatusid aknalauani. Pärast Pulma Pauli meenutuste ilmumist on see 2000. aastal Randiväljale ostetud kodukoht kuulus, sest see oli autori sünnimaja.

“Pauli järeltulijate põlv on meie naabrid,” ütleb Mall ja lisab, et see on põnev maja, kuhu nad perega Tori aleviku korterelamust ennast sisse sättisid.

Uus pererahvas arvas, et lagunenud katusega laut tuleb lammutada, sest loomapidamist ei tulnud neil mõttessegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles