Pärnut külastavad Venemaa ajakirjanikud ja Leedu reisikorraldajad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ja homme viibivad Pärnus ajakirjanikud Venemaalt ning reisikorraldajad Leedust. Tegemist on tervise- ja kultuuripuhkusealaste pressireisidega, mille käigus külastatakse Pärnu spaasid ning teisi vaba-aja veetmise paiku.

Kümmekond Peterburi ja Moskva ajakirjanikku tutvuvad kahe päeva jooksul Pärnu tervisepuhkuse võimalustega. Külastatakse spaasid, gildi maja ning tehakse ringkäik Rannapargis, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja.

Reisigruppi saadab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turismiesindaja Moskvas Tõnu Steinberg. Grupi Pärnu poolne saatja on giid Irina Talviste.

Samal ajal viibivad Pärnus ka Leedu reisikorraldajad, kes tutvuvad sihtkoha kultuuripuhkuse veetmise erinevate võimalustega. Nad külastavad samuti spaasid, käsitöökodasid ning ka Uue Kunsti Muuseumi. Neljapäeva hommikul on külalistele ekskursioon kesklinnas ja Rannapargis, külastatakse gildi maja, kus osaletakse erinevates töötubades ning tutvutakse ka Vallikäärus asuva sepikoja tegemistega.

EASi poolt saadab gruppi arenduskonsultant turismiturunduse alal Elin Priks ja Pärnu poolt Sihtasutuse Pärnumaa Turism juhataja Kaire Ilus.

Viimati toimus Venemaa ajakirjanike reis Pärnumaale käesoleva aasta 17.-20. mail, kui külastati Kihnu saart ning tutvuti Pärnumaa kultuuripärandiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles