Ettevõtlusnädal rõhub koostööle

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PEAKi arenduskonsultant Kadri Riitsaar.
PEAKi arenduskonsultant Kadri Riitsaar. Foto: Urmas Luik

Esmaspäevast algab neljas suuremas linnas, sealhulgas Pärnus, ettevõtlusnädal, mille märksõna on koostöö eesmärgiga tutvustada ettevõtjate tegevust ja ärgitada alustajaid.

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse (PEAK) arenduskonsultant Kadri Riitsaar mainis, et ettevõtlusnädal toimub Pärnus viiendat ja maapiirkonnas kolmandat sügist ning ürituste kordaminekule aitab kaasa paarkümmend partnerit.

Kohtumistest, loengutest ja seminaridest tihe nädal algab nõupidamisega Tartu ülikooli Pärnu kolledžis, kus kohalike omavalitsuste esindajad saavad teadmisi, kuidas nad võiksid aidata kaasa ettevõtluskeskkonna parendamisele. Seda, kuidas eelarvete kaudu toetada piirkonna ettevõtlust ja milline mõju võib seejuures olla eurole üleminekul, käsitleb Tartu ülikooli majandusteooria professor Olev Raju.

Eurole üleminek on põhiteema ka Pärnu linnavalitsuse korraldataval seminaril keskraamatukogus, kus päevajakajalisi küsimusi selgitavad maksu- ja tolliameti töötajad.

Ettevõtte külastusele nime kirja andnud näevad oma silmaga ja kuulevad oma kõrvaga, mida tehakse Tahkuranna vallas väikelaevu valmistavas osaühingus Polar Shipyard ja palkmajade ehitamisele panustavas osaühingus GG-Group.

Kilingi-Nõmme ümbruse ettevõtjad ja ettevõtlusega alustajad kohtuvad PEAKi korraldatud üritusel klubis, kus päevakorral aasta alguse muudatused ja euro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles