Parkuur masinatehases lõppes ränga vigastusega

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Masinatehas on küll “suletud”, ent ikka leidub neid, kes varitsevaid ohte ja keelavaid silte trotsides leiavad tee varemete vahele. Ja sealt edasi haiglasse.
Masinatehas on küll “suletud”, ent ikka leidub neid, kes varitsevaid ohte ja keelavaid silte trotsides leiavad tee varemete vahele. Ja sealt edasi haiglasse. Foto: Ants Liigus

Pärnus Rääma tänaval seisvas hüljatud masinatehases sai pühapäeva õhtul rängalt vigastada 14aastane poiss, kellele kolmanda korruse kõrguselt kukkumine lõppes kinnitamata andmetel läbiva selgroovigastuse ja koljupõimikumurruga.

Läks jupp aega, enne kui kiirabile appi kutsutud päästetöötajad hiiglaslikust tööstuskolossist poisi üles leidsid ja liikumatu lapsekeha tänaval oodanud kiirabile üle andsid.

“Nii nagu mina aru saan, oli ta tahtnud hüpata madalama eterniitkatuse peale ja oli sealt läbi kukkunud,” on kuuldused juhtunust jõudnud Pärnu parkuurijõugu Del Ruca Crew asutajaliikme Dandy kõrvu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles