Sindis lõhutakse usinalt

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vandaalid on olnud eesmärgi poole püüdlemisel tublid: kiigest Sindi laululava juures on järel vaid kandepostid ja nende küljes kasutult tolgendavad hoovad.
Vandaalid on olnud eesmärgi poole püüdlemisel tublid: kiigest Sindi laululava juures on järel vaid kandepostid ja nende küljes kasutult tolgendavad hoovad. Foto: Mailiis Ollino

Toimekad inimesed on saanud hiljuti Sindis hakkama suure tööga. Paraku ei ole energiaküllust kasutatud millekski tarvilikuks, vaid lõhutud avalikku vara, mis seni pakkus linnarahvale võimalust vaba aega sisustada ja oli silmailuks.

Üheks objektiks, mille peal jõudu ja üleolekut näidata, valisid rüüstajad 2011. aastal linna laululava juurde üles seatud külakiige. Selle asemel et kiikuda, üritasid leidlikud inimesed lammutada kiike senikaua, kuni see kasutuskõlbmatuks muutub. Üritus õnnestus, sest kiikuda enam ei saa. Vähemalt sel kiigel küll mitte.

“Alles hiljuti kiikusin seal emaga, kuid nüüd on see lõhutud,” kurtis noor Sindi naine, kes katki pekstud kiigest Pärnu Postimeest teavitas. “Põhimõtteliselt on see kasutuskõlbmatu: istumise osa on ära lõhutud.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles