Eesti mahukaima annetuskampaaniaga kogutakse kroonimünte

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Esmaspäeval algab Eesti mahukaim annetuskampaania, mille käigus kogutakse Toidupangale kroonimünte, et regulaarset toiduabi süsteemi laiendada Tallinnast ja Tartust ka teistesse Eesti piirkondadesse.

Ligi 100 000 inimest, sealhulgas rohkem kui 20 000 last siinsamas Eestis peavad mõtlema sellele, kust nad saaksid oma igapäevast toitu. Toidupank pakub sellele murele lahendust - võtab iganädalaselt vastu kauplustest, hulgiladudest, tootmisettevõtetest ning teistelt annetajatelt toiduained, mis on jäänud üle, ning suunab need koostöös sotsiaalosakondade ja kohalike MTÜdega puudustkannatavate inimeste lauale, teatas Toidupanga mündikampaania esindaja Tiina Urm.

„Ühelt poolt väheneb raiskamine ning teiselt poolt saavad regulaarset ja otsest toiduabi vaesuses elavad pered,“ selgitas Toidupanga nõukogu esimees Erki Tamm ettevõtmise põhimõtteid.

Sadades kauplustes ja annetuspaikades üle Eesti saab alates 18. oktoobrist annetada oma kroonimündid Toidupanga tegevuse laienemise heaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles