Tartu ülikool ja Pärnu linn sõlmisid koostööleppe

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kolledž.
Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

Täna hommikul allkirjastasid Tartu ülikooli rektor professor Alar Karis ja Pärnu linnapea Toomas Kivimägi pikaajalise ühiste kavatsuste koostöölepingu Pärnu ühiseks arendamiseks.

Lepingu kohaselt jätkavad Tartu ülikool ja Pärnu linn tihedat koostööd teadusmahuka ettevõtluse, konverentsiturismi ja linnaruumi arendamisel. Koostöövaldkondadena on ära märgitud ühisturunduse, rahvusvahelistumise, kaasaegse elu- ja õppekeskkonna ning spordi- ja kultuuritegevuse arendamine.

Raamlepingu alusel lepitakse iga aasta sügisel kokku konkreetsed tegevused, millega ühist arendustööd edendatakse.

Kokkulepped aastaks 2011 on muuhulgas seotud Tartu ülikooli Pärnu kolledži noorte teaduskeskuse, eakate päeva korraldamise ja õpilasfirmade laada „Pärnumaa jõulud“  toetamisega linna poolt.

Ülikool korraldab septembris 2011 Pärnus rahvusvahelist turismikoolide 50. maailmakonverentsi, jätkab koolitussarja „Ülikoolilt Pärnule“ ja väärikate ülikooli korraldamist.

Leping allkirjastati Tartu ülikooli Pärnu kolledži raamatukogus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles