Vindi Volli: Püksid, saed ja rahahunnikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vindi Volli.
Vindi Volli. Foto: Pärnu Postimees

Mina ei oskagi nagu muud öelda, kui et pull oli. See Viikendi värk. Alguses mõtlesin küll, mida selga või jalga panna, aga siis sain aru, et kui on juba end, mis setu keeles tähendab lõppu, ei tule viigipüksid kõne allagi. Nii et läksin püksata, mis oli kokkuvõttes õige otsus, kuna teenisin rahvalt rohkesti kestvaid kiiduavaldusi ja muid intiimseid asju.

Ometi hakkas silma, jäi kõrva ega saa jätta märkimata. Näiteks: miks oli platsile tara ümber veetud, sisse ei saanud ja paljud tundsid end seepärast teise sordi kodanikena? Ja miks ei mõeldud pensionäridele, kes on andnud kogu oma jõu ja enamgi? Ja… Laias laastus võis muidugi rahule jääda.

Ma üürisin festivalikülastajatele oma kuuri välja, sain 100 rubla näo pealt, aga vaatamata sellele, et ükski nägu minu kuuri nägugi ei näidanud, võttis maksuamet 90 rutsi endale. Mingi uue seaduse järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles