Kultuurisõda jõudis Pärnusse

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal käis Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) tuuril. Fotol Varro Vooglaid Pärnu keskraamatukogus, kuhu olid SAPTKi uudiste- ja arvamusportaali Objektiiv uudiste- ja arvamustoimetajat Markus Järvit ning SAPTKi juhatuse esimeest Varro Vooglaidu (pildil) kogunenud kuulama saalitäis peamiselt kesk- ja vanemas eas pärnakaid. Teemaks kultuurisõda.
Möödunud aastal käis Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) tuuril. Fotol Varro Vooglaid Pärnu keskraamatukogus, kuhu olid SAPTKi uudiste- ja arvamusportaali Objektiiv uudiste- ja arvamustoimetajat Markus Järvit ning SAPTKi juhatuse esimeest Varro Vooglaidu (pildil) kogunenud kuulama saalitäis peamiselt kesk- ja vanemas eas pärnakaid. Teemaks kultuurisõda. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Oma 20.-27. augustini kestval tuuril olev sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) jõudis täna keskpäeval Pärnu keskraamatukokku, kuhu oli SAPTKi uudiste- ja arvamusportaali Objektiiv uudiste- ja arvamustoimetajat Markus Järvit ning SAPTKi juhatuse esimeest Varro Vooglaidu kogunenud kuulama saalitäis peamiselt kesk- ja vanemas eas pärnakaid. Teemaks oli ”Kultuurisõda“.

Kaks tundi möödus tähelepanelikus kuulamises, küsimises ja mõttevahetuses.

Markus Järvi tõdes, et oleme kultuurisõjas, kus vastandlikud maailmavaated on omavahel konfliktis. ”Näeme, et tervemõistusliku maailmatunnetusega inimesed peavad järele andma. Vasakliberaalses revolutsioonis peame omaks võtma kellegi teise välja mõeldud väärtused,“ ütles Järvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles