Vutimehed tegid ilusa seeria

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall on meeste mäng, kus õhuvõitluses pead vastamisi kolksuvad, jalavalud unustatakse ja nõrgem visalt võideldes tugevamalt võidu võib võtta.
Jalgpall on meeste mäng, kus õhuvõitluses pead vastamisi kolksuvad, jalavalud unustatakse ja nõrgem visalt võideldes tugevamalt võidu võib võtta. Foto: Urmas Luik

Eesti meistriliiga 30. voorus võitis Pärnu linnameeskond Martin Vungi kaunist väravast 1:0 Viljandi tuleviku ja püsib kolme järjestikuse võidu toel liigakoha säilitamise teel.

Pärnakad olid kolm vooru tagasi rongi punaseks laternaks, aga võitsid siis 2:1 medalile pürgiva Nõmme Kalju ja 1:0 rivaalid liigasse jäämisel Tartu Tammeka ja Viljandi Tuleviku ning tõusid seitsmendaks.

Kuus vooru enne lõppu on Pärnu linnameeskonnal 25 punkti, Viljandil ja Tartul 21, vahepeal võimsa spurdi teinud ja seitsmes olnud Paidel 20 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles