Ühenduste ümarlaud vaeb Pärnu linna eelarvet

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa SKT elaniku kohta tõusis 2016 aastal tunamullusega võrreldes 413 euro võrra.
Pärnumaa SKT elaniku kohta tõusis 2016 aastal tunamullusega võrreldes 413 euro võrra. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Esmaspäeval, 9. novembril koguneb taas Pärnu linnavolikogu ühenduste ümarlaud, et tutvuda linna järgmise aasta eelarvega.

"Et mitte arvude rappa eksida, oleme abilinnapea Meelis Kukele saatnud küsimused, mis põhiliselt puudutavad linna avalikku ruumi, ettevalmistust EV100 väärikaks vastuvõtuks," ütles volikogu ühenduste ümarlaua eestvedaja Astrid Hindriks

Hindriksi sõnutsi on üks nipiga küsimus, millele linnavalitsus peaks tähelepanu pöörama, kas kõiki linnaosi koheldakseelarve kaudu võrdselt.

"Asumiseltsid – Ülejõe, Rääma, Vana-Pärnu, Papiniidu, Raeküla – on tähelepanu juhtinud, et linn pole panustanud nende asumis lastele ja noortele mängu- ja spordiplatside rajamisse, puuduvad avalikud käimlad," seletas Hindriks. "Samuti tahame teada, kas 2012. aastal tõstatatud ohutu kooli- ja lasteaiatee probleem on lahendust saamas ja kas 2016. aastal sellesse rahaliselt panustatakse."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles