Pussitajat ja ohvreid ühendas ekstüdruksõber

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik / Postimees

Kui ettevõtja Andre Ojakäär (27) aastaid tagasi enesekaitseks uhke terariista soetas, ei osanud ta ehk aimatagi, et sellega kahte meest torkab. Enda sõnutsi kandis Ojakäär üheksasentimeetrise teraga nuga, kuna tundis ennast ebakindlalt. Mees on lühikest kasvu ja tema vasak käsi on halvatud, seepärast saab ta invaliidsuspensioni.

Tänavu 3. juuli ööl oli Ojakäär külastanud Õllesummerit, kus sai sõpradega kokaiini proovitud ja enne uinumist tabletirahustit võetud. Järgmisel päeval, narkootikumi jäägid veres, mõtles Ojakäär sõpradega sõita hoopis Pärnusse, et korralikult pidutseda.

Umbes tund pärast keskööd otsustasid sõbrad külastada ööklubi Sugar, kus traagiline juhtum aset leidiski. Saatusliku sündmuse keskmes oli samas klubis pidutsenud Ojakääru kunagine tüdruk, kelle seltskonna kuulusid tulevased ohvrid Sven ja Ivar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles