Julgus võidab hirmu ja headus kurjuse

Ille Rohtlaan
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikeste vaatajate tähelepanu püüdmine pole kerge, lastelavastuse tegijad on toetunud multifilmidest ja arvutimängudest tuttavale.
Väikeste vaatajate tähelepanu püüdmine pole kerge, lastelavastuse tegijad on toetunud multifilmidest ja arvutimängudest tuttavale. Foto: Siim Vahur

Endla teatri seikluslik lastelavastus “Kangelapsed” võlub oma hoogsuse ja õilsa ideega: lenneldes, tantsides ja lauldes astuvad kangelapsed kurjale vastu ja julgustavad otsima erilist “oma”.

Endla värske lavalugu on rühma töö: tekst on inspireeritud Karl Edgar Tammi algmaterjalist, looks mängivad selle kaasahaarava noorusliku energiaga Fatme Helge Leevald, Lauri Mäesepp, Sander Rebane ja Kristjan Lüüs (külalisena teatrist Must Kast).

Ekraanil astub vaatajate ette Märt Avandi – Pimeduse Prints, kes on hirmus nagu öö. Hoogsaid tantse aitasid seada Kardo Ojassalu ja Helen Solovjev, muusikaline kujundus on Lauri Mäesepalt ja Feliks Kütilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles