“Väike laululind” lendas teist aastat Paikuse kooli

Silvia Paluoja
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaauhinnaga pärjatud Pille-Riin Roots valis esimesena endale tooli, mille valmistasid Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilased. Ta valis Sylvia-Saskia Noorhani lillemaalinguga tooli.
Peaauhinnaga pärjatud Pille-Riin Roots valis esimesena endale tooli, mille valmistasid Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilased. Ta valis Sylvia-Saskia Noorhani lillemaalinguga tooli. Foto: Urmas Luik

Hinge kinni hoides kuulas publik helesinises maani kleidis Pille-Riin Rootsi, kes saateta esitas omaloomingulise laulu “Mägedel on silmad”. Žürii ja “Kauneima metsalaulu” võistluse patroon laulja Liisi Koikson ei varjanud oma vaimustust.

Kilingi-Nõmme gümnaasiumi korraldatud 11. laulukonkursil astus lavale ligemale 140 õpilast, kes esitasid 73 laulu. Ansamblite ja duettide kõrval võistles 48 solisti. Kauneimaks metsalauluks kuulutas žürii Alari Jansoni ja Reine Niine “Metsaraamatu”, mille kandis ette Häädemeeste muusikakooli ansambel 5/4.

Ansamblite esikohad noppisid Kihnu ja Audru kool, duettidest Juurikaru põhikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles