Parim supp keedeti Kastani mudilastele

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksperte esindasid žüriis Pärnumaa kutseõpetaja Taisi Talviste ja Lime Lounge’i kokk Erik Tammeleht. “Kui on lihtne supp, on sellega kerge eksida,” tõdesid professionaalid.
Eksperte esindasid žüriis Pärnumaa kutseõpetaja Taisi Talviste ja Lime Lounge’i kokk Erik Tammeleht. “Kui on lihtne supp, on sellega kerge eksida,” tõdesid professionaalid. Foto: Ardi Truija

Esimesel Pärnu linna lasteaiakokkade konkursil “Kuldne kulp” tunnistati parima rassolniku autoriteks Kastani lasteaia kokad Daisy Dello ja Merje Metsla-Jung.

Eile hommikul asusid tosina Pärnu lasteaia kokad mudilastele lõunaks suppi keetma pisut teise tundega: kui supilaar valmis, võeti sellest termosega potitäis kaasa ja toodi Ülejõe lasteaeda.

Kokad kõndisid, nummerdatud supipott peos, pidulikus rivis saali, kus seitsmeliikmeline komisjon nende loomingut maitsma asus. Žürii esimees, Pärnumaa kutsehariduskeskuse koka eriala õppur ja riigi noorkokkade konkursil teise koha saanud Lime Lounge’i kokk Erik Tammeleht selgitas, et nad hindasid suppide aroomi, välimust, seda, kui selge on leem, kas konsistents on ühtlane, milline on ainete tükelduskuju ja kõige tähtsam – supi maitset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles