Joostes saab väga hästi ka rämpsu korjata

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksu pealt on kenasti võimalik prügi korjata, teavad prügijooksu korraldajad Kristjan Puusild (paremal) ja Siim Tõnismäe. Oodatud on kõik, mudilastest kuni jooksuvanaemadeni. Talgupäev on tore trennipäev.
Jooksu pealt on kenasti võimalik prügi korjata, teavad prügijooksu korraldajad Kristjan Puusild (paremal) ja Siim Tõnismäe. Oodatud on kõik, mudilastest kuni jooksuvanaemadeni. Talgupäev on tore trennipäev. Foto: Mailiis Ollino

Kõik huvilised võivad liituda “Teeme ära!” koristustalgute osana 7. mail toimuva Pärnu prügijooksuga, kus osalejad nopivad liikumise pealt teeäärset prügi.

MTÜ Elujooksu esindajad Kristjan Puusild ja Siim Tõnismäe teatasid, et prügijooksjaid oodatakse 7. mail kell 10 Pärnu Kesklinna silla juurde Jaansoni rajale, kus liikujad jagunevad kolme rühma. Eelnevalt tuleks end “Teeme ära!” talgute kodulehel prügijooksule registreerida.

Esimene rühm moodustub ratastel liikujatest: rulluiskudel, rulal või jalgrattal läbitakse 12–14-kilomeetrine rada, mis viib Pärnu ringteed mööda Raeküla staadionini ja tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles