Lasterikaste perede võlusõna on ühtehoidmine

Silja Joon
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Tael on kutsutud Pärnumaa aasta ema nominendina homme Pärnu raekotta ja pühapäeval Estonia kontserdisaalis toimuvale emadepäeva kontserdile ning presidendi vastuvõtule. Kindel pealinna mineja on teiste pereliikmete seas pere pesamuna Melissa.
Kristel Tael on kutsutud Pärnumaa aasta ema nominendina homme Pärnu raekotta ja pühapäeval Estonia kontserdisaalis toimuvale emadepäeva kontserdile ning presidendi vastuvõtule. Kindel pealinna mineja on teiste pereliikmete seas pere pesamuna Melissa. Foto: Urmas Luik

Emadepäeval Tallinnas Estonia kontserdisaalis toimuvale emadepäeva kontserdile ja presidendi vastuvõtule on teiste seas kutsutud neli Pärnumaa lasterikast ema.

Pärnumaa naistest on Estoniasse kutsutud kolme lapse ema Kristel Tael Paikuselt, kuue lapse ema Kaire Rullingo Vändra vallast, kolme lapse emad Karme Tammist ja Dea Jürimäe Kilingi-Nõmmelt.

Töölkäivad emad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles